Disclaimer

Hoewel bij het gereedmaken van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Isosun B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van haar site.

 Vermenigvuldiging en publicatie

De inhoud van deze website mag worden gedownload, opgeslagen, afgedrukt en gedistribueerd, doch uitsluitend voor informatieve, niet-commerciële doeleinden. Isosun B.V. behoudt zich het recht voor de toestemming tot het genoemde gebruik van de informatie te allen tijde in te trekken, waarbij de gebruiker van de betreffende informatie er automatisch in toestemt het gebruik, zoals hierboven beschreven, onmiddellijk te staken nadat Isosun B.V. dit, schriftelijk dan wel via haar website, bekend heeft gemaakt.

De gebruiker van de genoemde informatie stemt ermee in, dat bij het gebruik van de informatie, zoals hierboven beschreven, hij ervoor zorg zal dragen dat iedere copyright vermelding, of andere vermelde titels op eigendom, steeds deel zullen (blijven) uitmaken van de vormen waarin de informatie zal worden gebruikt dan wel verspreid en dat deze vermeldingen niet zullen worden verwijderd. Het niet nakomen van deze regels impliceert automatisch schending van het copyright. In geval van twijfel t.a.v. het gebruik, dient u altijd contact op te nemen met Isosun B.V.

Eigendomsrecht

Het eigendomsrecht c.q. copyright van deze website van Isosun B.V. en van alle inhoud daarvan, berust bij IsoSun B.V., tenzij anders vermeld in de informatie zelf.

Statistieken

Voor statistische doeleinden worden er bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen, bezoekfrequentie en bijvoorbeeld geografische locatie van de bezoekers worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De informatie die deze statistieken naar voren brengt is alleen toegankelijk voor het beheer van isosun.nl

Formulieren

Via de formulieren op onze site kunnen en/of dienen gebruikers informatie te verstrekken zoals hun naam, adres, voorkeuren en e-mailadres. Met deze gegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan en worden niet aan derden verstrekt. Alle binnenkomende informatie wordt opgeslagen in onze eigen database en is alleen toegankelijk voor medewerkers van Isosun B.V. en de webmaster van isosun.nl in het bijzonder.

Links

Deze site bevat links naar andere websites. Isosun B.V. is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere websites de privacy van de bezoekers waarborgen, noch voor de inhoud van deze websites.

Vragen

Als u vragen heeft over deze privacy statement of over de interactie met onze website kunt u contact met ons opnemen.

 • Bel me terug

  • Please enter a number from 8 to 8.
 • De garanties van IsoSun op uw spouwmuurisolatie

  • Energiebesparend
  • Oog voor uw gezondheid
  • Waardestijging huis
  • Hoger comfort
  • Milieuvriendelijk
  • 15 Jaar Garantie

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Vraag online een spouwmuurisolatie offerte aan

WordPress Lightbox
VACATURES